Написать в Viber Позвонить

Ремонт ГПК (гідропідсилювача керма) MAN 26.390

Модель: 3202
0
Скорочений опис
Наша компанія пропонує послугу з ремонту гідропідсилювача керма для вантажних автомобілів MAN 26.390. Гідропідсилювач керма - це важлива система, яка відповідає за поворот коліс і забезпечує водію комфортне керування авт...
Читати далі...
Зв'язатися з нами
В наявності
от 5000.00грн.
Наша компанія пропонує послугу з ремонту гідропідсилювача керма для вантажних автомобілів MAN 26.390. Гідропідсилювач керма - це важлива система, яка відповідає за поворот коліс і забезпечує водію комфортне керування автомобілем.

Ми здійснюємо повне технічне обслуговування та відновлення гідропідсилювача керма MAN 26.390. Наша команда професіоналів має багатий досвід у виконанні подібних робіт і готова надати якісне рішення будь-яких проблем, пов'язаних з гідропідсилювачем керма.

Ми використовуємо тільки високоякісні запчастини та сучасне обладнання, щоб відновити гідропідсилювач керма в ідеальний стан. Ми також проводимо ретельну діагностику та тестування системи, щоб забезпечити її безпеку та надійне функціонування.

При зверненні до нас, Ви отримуєте професійну консультацію та індивідуальний підхід до ремонту гідропідсилювача керма MAN 26.390. Ми прагнемо запропонувати нашим клієнтам високу якість послуги за доступною ціною. Безпека та довговічність Вашого вантажного автомобіля - наш головний пріоритет.

Залиште заявку на нашому сайті або зв'яжіться з нашою службою підтримки за телефоном, і ми з задоволенням допоможемо вам з ремонтом гідропідсилювача керма MAN 26.390.


Які послуги ми надаємо:

  1. Ремонт ГУР
  2. Ремонт гідропідсилювача керма
  3. Ремонт рульової колонки
  4. Ремонт рульового редуктора
  5. Ремонт рульової рейки
  6. Ремонт насоса-дозатора


Відео: Ремонт ГУР, ремонт рульового редуктора, ремонт гідропідсилювача керма


Також виконуємо ремонт рульових редукторів ГУР: Ремонт ГУР MAN, Ремонт ГУР DAF, Ремонт ГУР Volvo, Ремонт ГУР Scania, Ремонт ГУР Iveco, Ремонт ГУР Mercedes, Ремонт ГУР Howo, Ремонт ГУР RBL, Ремонт ГУР Neoplan, Ремонт ГУР FAWРемонт ГУР Tata, Ремонт Гур Камаз, Ремонт Гур ЗІЛ.



Таблиця можливих несправностей гідропідсилювача керма ГУР, та методи іх діагностики та усунення. 

Можлива причинаСпосіб усунення
Несправність: рульовий насос виробляє звуки, що пищать при повороті рульового колеса
Занадто низький рівень робочої рідини кермового керування, внаслідок чого кермовий насос підсмоктує повітря.Перевірити рівень робочої рідини. Долити до необхідного рівня та перевірити наявність витоків.
Наявність повітря у робочій рідині системи кермового управління.Перевірити робочу рідину на наявність повітря (спінювання). Видалити повітря із системи та визначити причину несправності.
Напірний трубопровід перетиснутий або перекручений.Перевірити напірний трубопровід. Якщо треба - замінити
Часткове/повне засмічення отвору, що подає в бачкуПеревірити отвір, що подає, в бачку.
Несправність: кермовий насос робить різні шуми на неодружених оборотах двигуна; зі збільшенням оборотів двигуна рівень шуму також зростає.
Зношування рульового насоса.Замінити кермовий насос новим. Замінити робочу рідину гідравлічної системи рульового керування. Очистити бачок та трубопроводи. Замінити фільтр.
Несправність: при повороті кермового колеса чути звук металу скреготу по металу.
Ослаблення кермового редуктора, кріплення кермового редуктора або кермової сошки.Перевірити кріплення компонентів. Затягнути болти встановленим моментом затягування.
Люфт у рульовій сошці або кульовому шарнірі поворотного важеляПеревірити кульові шарніри. У разі потреби замінити кульові шарніри.
Тертя між компонентами кермового механізму.Обережно повертаючи кермо від упору до упору, перевірити тертя механічних частин кермового механізму один про одного.


У вас є проблеми з гідропідсилювачем керма (ГУР)? Наші досвідчені майстри готові запропонувати вам якісний та професійний ремонт гідропідсилювачів керма ГУР будь-яких марок та моделей вантажних автомобілів.

Наші переваги:
Досвідчені фахівці: Наші майстри мають глибокий досвід у ремонті гідропідсилювачів керма та гарантують високу якість послуг.
Індивідуальний підхід: Ми враховуємо особливості кожного випадку та надаємо персональні рішення для Вашого автомобіля.
Використання якісних запчастин: Ми використовуємо лише оригінальні чи високоякісні аналоги запчастин, щоб забезпечити довгострокову надійність ремонту.

Ми ремонтуємо гідропідсилювачі керма для всіх типів транспортних засобів:

Спецтехніка
Вантажівки
Позашляховики
Автобуси

Телефонуйте нам +38(097)056-05-93 для запису на ремонт ГУР або отримання консультації. Ми гарантуємо оперативний та професійний сервіс, щоб повернути вашому автомобілю відмінну керованість!

Не відкладайте ремонт ГУР на потім – довіртеся професіоналам та поверніть комфортне керування своїм автомобілем!


Написати відгук
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.

Рекомендуемые

Ремонт ГУР (гідропідсилювача керма) Volvo FH 13

Ремонт ГУР (гідропідсилювача керма) Volvo FH 13

Услуга "Ремонт гідропідсилювача керма Volvo FH 13" надається нашою спеціалізованою авторемонтною май..

от 5000.00грн.

Ремонт ГПК (гідропідсилювача керма) MAN 18

Ремонт ГПК (гідропідсилювача керма) MAN 18

Услуга "Ремонт гідропідсилювача керма для автомобіля MAN 18" - це професійна послуга, яку пропонує н..

от 5000.00грн.

Ремонт ГПК (гідропідсилювача керма) Mercedes Axor

Ремонт ГПК (гідропідсилювача керма) Mercedes Axor

Услуга "Ремонт гідропідсилювача керма Mercedes Axor" представляє собою професійне відновлення та вип..

от 5000.00грн.

Ремонт ГУР (гідропідсилювача керма) DAF CF 85

Ремонт ГУР (гідропідсилювача керма) DAF CF 85

Услуга "Ремонт гідропідсилювача керма DAF CF 85" пропонує професійне відновлення та ремонт гідропідс..

от 5000.00грн.